Fydte chokolader

  

Fyldte chokolader - 

Indstruktør: Rikke Dyngbo Jensen

Lørdag den 13. november 2021 fra kl. 9.00 - 14.30

Sted: Nr. Snede Skole,8766 Nr. Snede

Pris: 275,00 kr. + materialeudgift ca, 275,oo  kr   

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.

Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med  farver,

I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.

Jeg vil også have julekalender med , som kan købes.

Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker, som i får.

Tilmelding senest 25. oktober 2021 -venteliste

til nr.snede@husflid.dk eller tlf. 60151837

 

Fyldte chokolader - 

Indstruktør: Rikke Dyngbo Jensen

søndag den 14. november 2021 fra kl. 9.00 - 14.30

Sted: Nr. Snede Skole,8766 Nr. Snede

Pris: 275,00 kr. + materialeudgift ca, 275,oo  kr   

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.

Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med  farver,

I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.

Jeg vil også have julekalender med , som kan købes.

Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker, som i får.

Tilmelding senest 25. oktober 2021 -venteliste

til nr.snede@husflid.dk eller tlf. 60151837

 

 

Fyldte chokolader - 

Indstruktør: Rikke Dyngbo Jensen

Lørdag den 27. november 2021 fra kl. 9.00 - 14.30

Sted: Nr. Snede Skole,8766 Nr. Snede

Pris: 275,00 kr. + materialeudgift ca, 275,oo  kr   

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.

Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med  farver,

I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.

Jeg vil også have julekalender med , som kan købes.

Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker, som i får.

Tilmelding senest 10. november 2021 få ledige pladser

til nr.snede@husflid.dk eller tlf. 60151837

 

Fyldte chokolader - 

Indstruktør: Rikke Dyngbo Jensen

Lørdag den 28. november 2021 fra kl. 9.00 - 14.30

Sted: Nr. Snede Skole,8766 Nr. Snede

Pris: 275,00 kr. + materialeudgift ca, 275,oo  kr   

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.

Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med  farver,

I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.

Jeg vil også have julekalender med , som kan købes.

Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker, som i får.

Tilmelding senest 25. oktober 2021 -venteliste

til nr.snede@husflid.dk eller tlf. 60151837

.

Fyldte chokolader - 


Instruktør: Rikke Dyngbo Jensen

Lørdag den 19 marts 2022 kl. 9.00-14.30

Sted: Nr. Snede skole, 8766 Nr. Snede

Pris: 275 kr. + materialeudgift ca. 275 kr.

Påske inspireret

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.
Jeg vil have nogle påskeægs forme med, så i kan prøve og lave et lille påskeæg.
Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med nogle gule farver,
som passer til påsken.
I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.
Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker

 Tilmelding senst 1. marts 2022  få ledig plads

til nr.snede@husflid.dk   elle  tlf. 60151837

 

Fyldte chokolader -

Instruktør: Rikke Dyngbo Jensen

Søndagden 20 marts 2022 kl. 9.00-14.30

Sted: Nr. Snede skole, 8766 Nr. Snede

Pris: 275 kr. + materialeudgift ca. 275 kr.

Påske inspireret

Har du prøvet og prøvet, at lave de perfekte chokolader, med det helt rigtige knæk?
Men det er aldrig lykkes og chokoladen bliver bare grå og blød.
Så er det nu du skal på kursus.
Du kan nu komme på et kursus, hvor du kan lære og temperer chokolade,
så i får de perfekte fyldte chokolader, med det helt rigtige knæk.
Jeg vil fortælle og vise jer igennem det hele. Temperering – støbning – fyld – lukning.
Derefter skal i selv arbejde med chokoladen.
Det er mørk, mælk og hvid chokolade af mærket callebaut, som jeg vil have med på kursuset.
Jeg vil have nogle påskeægs forme med, så i kan prøve og lave et lille påskeæg.
Jeg medbringer fyld til chokoladerne, som fx kan være marcipan, nougat, lakrids, hindbær,
brombær, pebermynte osv..
Jeg har en airbrush maskine, hvor jeg tænker, at vi skal lege med nogle gule farver,
som passer til påsken.
I får 2 æsker med hjem til jeres chokolader med hjem, og i kan tilkøbe flere, hvis i ønsker det.
Jeg har et skema med tempererings temperature og opskrifter, som i vil få med hjem.
Hvis i selv har nogle chokolade forme, så må i meget gerne medbringe dem og en bøtte til de
chokolader, som ikke kan være i de to æsker

Tilmelding senst 1. marts 2022  ledige pladser

til nr.snede@husflid.dk elle tlf. 60151837





































What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
/media/4860/chokolader-i-hjerte.jpg
/media/4861/paa-fad.jpg
/media/4862/aesker.jpg

KONTAKT


Kreative Hænder Nørre Snede
Nellikevej 1
8766 Nr. Snede

Telefon: 60151837

Mail: marny@mail.dk


Medlem af Fora
;